maanantai 19. elokuuta 2013

1a. Tavoitteita ja parannuksia


Minulle tästä kurssista uskon olevan suuresti hyötyä kun saa paljon kirjoitus tehtäviä ja voi tehdä niitä rauhassa käyttäen enemmän aikaa. Sujuvasta tuottamisesta on paljon hyötyä, eikä se ole tökkivää vaan hyvää yhtenäistä jota on helppo kirjoittaa kuin lukeakin. Valitsin tämän kurssin siksi, että taitoni kirjoittaessa kehittyisi ja siitä tulisi selkeämpää. Haluaisin oppia välttämään virheitä niin rakenteellisia kuin kielellisiä. Odotan kurssilta monipuolisia kirjoitusharjoituksia jotka kehittävät minua tulevissa kirjoitus tehtävissä.

Mielestäni minulla parhaiten sujuu tekstien rakenteeseen kuuluvat jaottelut.  Alku esittely on vahvuuteni, osaan esitellä pohja tekstin ja kertoa hieman teemasta. Parantamista kuitenkin löytyy oikeinkirjoituksessa ja tekstin sisällössä. Sisältö ei aina ole sujuvaa ja yhtenäistä. Mielestäni tarvitsen enemmän aikaa tekstien tekemiseen joka tällä kurssilla on mahdollista.

Tehtävä lista on aika hyvä, siinä on sopivasti tehtäviä koko kurssin ajalle. Aikaa tehtäviin saa käyttää melkein jokaiseen yhden viikon, joka on sopivasti.


http://www.mtv3.fi/urheilu/jaakiekko/smliiga/uutiset.shtml/2013/08/1792332/jyp-ja-kalpa-hakivat-voitot-ruotsista---tps-suli-pahasti

Teksti on hyvä koska siinä kerrotaan melko kattavasti pelin päätapahtumista ja miten peli on edennyt. Teksti on myös hyvin kiinnostava suurelle osalle suomalaisille jääkiekko ystäville ja etenkin kyseisten seurojen faneille.
tekstin lukisi mielellään loppuun saakka kun aihe on urheiluun ja se on hyvin mielenkiintoinen aihe monelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti