maanantai 23. syyskuuta 2013

5.ARVOSTELU NHL 14

                                    NHL 14

NHL 14

Perustietoja:
Laji: Urheilu
Kehittäjä: EA Sports
Julkaisu: 12.9.2013
Pelaajia: 1-12
Online-tuki: kyllä




NHL 14 on uusin jääkiekko peli, joka on julkaistu 12.9.2013. Peliä on uudistettu edellisen vuoden NHL pelistä. NHL jääkiekko peliä voi helposti pelata onlinessa, vaikka ulkomaalaisia vastaan, joka asuu toisella puolella maapalloa. NHL:ää on helppo pelata, vaikka kaverien kesken illanvietossa ja järjestää turnauksia. Uusin NHL on vähän parannellumpi ja kehittyneempi versio NHL 13 pelistä. Uudistusta on tapahtunut jonkin verran. Suurin kehitysaskel on tappeluissa ja taklauksissa.Käyttöön on otettu törmäysefekti, jota on käytetty jo fifassa. Peli on muuttunut realistisemmaksi, kuten tappelut ja taklaukset. Tappeluita tulee paljon varsinkin, kun tulee rumia taklauksia, jälkipeliä sekä epäurheilijamaisista toimista. Niistä pelaaja joutuu pelkästä jäähystä ottamaan vastaan myös tappeluita.

Taklaukset ovat muuttuneet paljon rumemmiksi törmäysefektin tullessa mukaan. Se tuo taklauksiin lisää voimaa ja näyttävyyttä. Pelaajat joutuvat helpommin taklauksen kohteeksi. NHL 14 sisältää muun muassa kotimaisen Liigan(entisen Sm-liigan). NHL 14 on mahtava kokemus vanhoille pelaajille, jotka ovat kokeneet ja pelanneet vanhempia pelejä. Myös uusien pelaajien on helppo aloittaa pelaaminen. Pelissä fysiikka on mennyt harppauksen eteenpäin.

NHL 14 on liittänyt peliin NHL 94 pelimuodon. 94- moodissa on helppo mättää vain maaleja ja eikä keskittyä kikkailuun. Se on liitetty uusimpaan NHL:ään juhlavuoden kunniaksi.

NHL 14 on mielestäni erittäin hyvä peli. Se on hyvä peli, jossa voi vaikka kamppailla paremmuudesta ohjaimen ja television välityksellä, eikä tosielämässä. Uudistettu taklaus tyyli on pidemmän päälle rasittava, kun joka taklaus mitä pelissä tulee niin on hieman ylikorostettu ja törkeä.
Be A Pron- uudistunut pelimuoto on parempi ja viihdyttävämpi, kun siihen on lisätty haastatteluita otteluiden jälkeen ja ennen. Se tuo pelimuotoon aitoutta. Myös Hockey Ultimate Team on kehittynyt paremmaksi. Siinä kolikkoja ansaitaan myös yksittäisistä peleistä.


3 kommenttia:

  1. Hyvä arvotelu ! Kerrot hyvin ytimekkäästi pelistä ja kerrot oman mielipiteesi pelistä! Mikä on paras pelimuoto? Hyvä Miika :)

    -Nico

    VastaaPoista
  2. Kerrot hyvin pelistä. Saat ihmisen, joka ei tiedä paljoa kyseisestä pelistä niin innostumaan siitä.

    VastaaPoista
  3. Naseva arvostelu! Virkerakenteesi ovat selkeitä - lauseet tarpeeksi lyhyitä. "Jääkiekkopeli" on yhdyssana.

    VastaaPoista