tiistai 24. syyskuuta 2013

Kurssipalaute


Kurssi oli mielestäni onnistunut tavoitteideni suhteen. Sain kehitystä tekstin tuottamiseen. Nyt tekstiä on helpompi kirjoittaa ja itse miettiminen ja valmistelu ei kuluta kaikkea aikaa, vaan pääsen nopeammin tekstiin ja kirjoittamiseen kiinni. Kirjoittamisesta opin sen, että kirjoittamisesta ei pidä ottaa niin suurta vaivaa, vaan kirjoittaa aiheesta vapaasti

Mielestäni parhaiten teksteistäni onnistui mielipidekirjoitus, siitä sain ihan hyvän kommentinkin. Aiheen sai itse valita, niin sitten oli helppo kirjoittaa itselle kiinnostavasta ja ajankohtaisesta asiasta. Haasteellisin kirjoitus tehtävä oli tekstitaitovastaus. 

Työtapa oli mielestäni sopiva ainakin itselleni. Toivoin paljon kirjoittamista ja sitä oli juuri sopivasti. Joissain teksteissä meinasi aika loppua kesken, kun toinen tehtävä tuli. Ajankäyttö oli kuitenkin sopiva ja kaikki ajallaan valmiina. Oli hyvä, että tunnit pidettiin kirjoittamisen parissa ja blogissa ne ovat kaikki tallessa eikä paperilla sekaisin kadoksissa. Tehtävät olivat laidasta laitaan ja oli vapaampiakin, joka oli hyvä ettei vain yhdenlaisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti